kolmapäev, 9. detsember 2009

Vihmapiisk on väike ja kui ta kukub maha siis haiget ta suuremat ei tee. Oooh, oooh

Niisiis nagu Härr Kadajas siin ees mainis 10-13 detsember on Emerald lindistamas oma debüüt EP-d. Salvestamine toimub Tartus Forward Stuudios, vaimseks isaks ja dirigendiks on ei keegi mu kui Taaralinna metal issi Raido Traumann aka Bäs. EP hakkab sisaldama Emeraldi viite parimat lugu läbi kogu bändi ajaloo. Üritame teile kirjutada siia blogisse võimalikult palju ja ka mõned pildid siia panna kellel on uus soeng kellel on sokis auk ja kellel voolab suust Karoliina Hõbelange.
Täna on veel viimane proov enne suurt katsumust, eile tegime ka proovi ja avastasime palju uut, kes kus miskit natuke teisiti mängis. Täna hakkame vokaale ülevaatama ja 2 laulu jäi ka vist veel vaadata. Mina lähen igatahes varsti sinna kus kuningaski jala käib panen ühe nr. 2 maha ja siis lähen bassikeeli ostma. (juhul kui viljandis müüakse sellised veel mis mul vaja läheb)
Joonistage päkapikkudele kes eile hommikul mul suus olid käind nr.2 tegemas ja jätke Joulupukkile suss aknale küll tema ka miskit sellega peale hakkab!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar