esmaspäev, 7. detsember 2009

Call it a year!

Ahoi päkapikud!

Läbi on saanud see ilus aeg kui Emerald veel esines. Ei tule enam sel aastal ühtegi kütmist. Pisar tuleb lausa silma kui sellele mõelda. Aga ei maksagi mõelda sellele, sest juba neljapäeval seame sammud (õigemini auto) Tartu poole ja asume lindistama oma EP-d. Enne seda tuleb veel teha paar proovi, asjad üle vaadata ja läbi kuulata ja siis ongi käes lindistamise aeg.
Ahjaa! Polegi maininud kuidas meil Hiiumaal läks. Nagu tähelepanelik raadiokuulaja võis lugeda siis oli see reis räigelt mõnus. Esinesime Käina klubis Carriba. Täitsa muhe koht oli. Hoolimata mitmetest ebaõnnestumistest oli see räigelt mõnus laiv. Ootame juba millal Hiiumaale tagasi saaks. Muide, kogu see Hiiumaa värk oli ehe näide, kuidas PEAKS asju korraldama. Läksime kohale: meie päralt oli suur kahekordne palkmaja, laual ahjukartulid, salat, kana. Mida veel tahta. Isegi korvitäis mandariine oli, mille me üsna kiirelt hävitasime.
4. dets oli meil esinemine Viljandis Tehaserockil. Kuna see üritus toimus esimest korda, siis ei osanud midagi oodatagi, kuid kõik oli väga positiivne. Väga. Mingi vend moshis isegi kipsis käega. Tase. :D
5. dets - selle aasta viimane laiv Tartus klubis Plink Plonk. Kõigepealt käisime mäkis ja kütsime burkse sisse. Baskin sõi 3 burksi ära ja pärast hakkas tal halb. See oli lahe. Siis tegime soundi ära ja peksime niisama tühja. Räigelt mõnus oli. Vahepeal avastas Pano, et tal on sokis auk ja see häirib teda. Siis suundusimegi kaubamajja ja ostsime õlut. Umbes kell pool 12 astusime lavale ja panime ketta käima. Pärast laivi panime ketta kinni ja läksime koju. Tagasiteel ajasime räigelt jobu juttu suust välja. Kui Viljandisse jõudsime siis tüürisime Fordi Puhta Kulla poole ja läksime DJ Marti kuulama.

Jah, selline ta siis oli. Ärge te kuskile ära kaduge. Külastage ikka vahepeal seda toredat leheküljekest ja saate lugeda, kes stuudios hävib ja kes mitte.
Olge mõnusad ja kütke jõulutaadile rämedalt molli.

Peace,
Kaido

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar