kolmapäev, 2. november 2011

Hello everybody, I'm doctor Nick!


Nii siis, siis niis, vahepeal on juhtunud palju, oleme käinud leedus ja oleme seigelnud soomlastega eestis, ning nüüd siis kõigest lähemalt.

21-23 oktoober oli minu, Oti jaoks põnev aeg, kuna ma ei olnud käinud bändiga veel leedus esinemas, sest ma teenisin aega sel hetkel kui teised olid nii Gadi festivalil kui ka pisikesel turneel seal. Algas seiklus nagu ikka Viljandis hariduse tänavalt, kus me lohistasime kogu oma geari, kaasa arvatud ka inimkeeli öeldes kõlarid kui ka võimud bussi peale ning asusime seekord siis 5-kesi suure korvpalli riigi Leedu poole! Sõit kestis umbes 6 tundi ja esimeseks sihiks oli meil šiauliai, ning klubi kus me mängisime "Pogo Bars". Peab tõdema et leedu nägi välja veits rohkem NSV kui eesti aga inimesed kes seal olid, no hoitke mütsi päris tõsiselt, soovitan soojalt minna leetu ja kohalikega sina peale saada, sest nad on mega lahedad ja sõbralikud! Konsast rääkides siis mina olin seal esimest korda nagu öeldud ja võttis suhteliselt pahviks esialgu, kuna tegemist oli nagu vangla aulaga mis oli täielikult betoonist ja mis oli tohutu tolmu kihi all! Meie olime ainukesed esinejad kuid rahvast see eest oli kuskil 70 inimest ja õhtu oli väga mahe, väljaarvatud et kõik kellel bändis juhtmed olid, need nii väga õnnelikud ei olnud, ehk siis Rauno ja ka Baskin kuna tema mikker mängis mäkkra, siis ta kasutas kohalikku ja pääses juhtme puhastamisest! Õhtu lõppes meil hostelis mis oli väga naljakas meie jaoks, kuna see oli ehtne nõuka! Tapeet mis oli ilmselt nätsuga seina kinnitatud, kardinapuud mis olid sõna otseses mõttes traadiga seinas ja lahedad Mclareni värvi radikad, (hallid siis) augulised linad, potil polnud prilllauda ja kolm vahvat paksuseinaga klaasi laual.
Ei saa kurta sest uni oli tagatud ja öö möödus rahulikult, Rauno ja Baskin otsustasid vähe kauemaks baari jääda ja jõudsid tagasi, EDUKALT! Me küll kartsime et hommiku läheme sealt kolmekesi rahulikult ära ja ei tea kus need noored hakkajad poisid on.
Edasine teekond jätkus meil Vilniuse poole, hakkasime sõitma lõunast ning olime mingi hetk juba kohal, oh seda rõõmu, otsustasime noppelt midagi süüa kahmata ja siis minna esinemis kohta mille nimeks oli samuti "Pogo Bars". Koht oli natuke palju lubavam eelmisest ja väga soliidne. Kui sound check oli tehtud, ootasime me oma leedu võõrustajaid Reda-t ja Sandra-t et saada teada kas me peame sel samal öösel tagasi sõitma või me saame kuskile oma kaunid peanupud padjale poetada. Kui nad jõudsid saabusid ka head uudised, et kohad on olemas, kuigi viimasel hetkel baaris olles, üks noormees tuli ja ütles et kuulis meie juttu pealt, ning tal on siinsamas olemas korter vaba toaga ja pole probleemi 2-3 kutil sinna magama saamisega, me olime väga üllatunud! Tere tulemast leetu, lahked inimesed, odav õlu ja ka neil on Mäktoonalds. Jõudis kätte esinemise aeg ja rahvast oli üllatavalt palju ning kõik elasid väga edukalt kaasa ja meil oli väga lahe õhtu! Hiljem pärast laivi tuli meie juurde üks itaalane kes oli väga rahul meie konsaga ja rääkis et ta tiirleb ringi mööda euroopat ja järgmine nädal on eestis, niisiis kutsusime ta Tapperisse konsale.
Järgmine päev hakkasime suunduma tagasi kodumaale, ees oli piinarikas 7 tundi sõitu, otsustasime veel viimse snäki võtta ja poes käia. Avastasime, et leedukatele vist väga ei meeldi prilllauad, kuna isegi suures kaubanduskeskuses ei olnud neil prilllaudasid, ju on neil ilma parem.

Järgmine nädal 28-30 oktoober ootasime külla sõpru põhjanaabreid Bill Skins Fifth-i.
Kui Levo sadamasse jõudis, olid poisid juba vindised.
See selleks, igatahes kutid tulid eestisse ja esimene katsumus oli meie enda kodulinnas Viljandis klubis Rubiin, ootasime seda konsat kaua, kuna viimane kord viljandis esinesime aprilli kuus ehk siis kaua aega tagasi. Lootsime et tuleb palju inimesi kohale kuna meil just valmisid uued plaadid koos uue singliga "WWIII" ning Levo oli need just sel samal päeval kätte saanud. Plaadi müük tol õhtul ei olnud edukam kui meie kõige esimene 2010 aasta kui EP välja tuli. Rahvast oli tõesti palju ja me olime väga õnnelikud et õhtu korda on läinud, soomlased ütlesid et Viljandi on lahe, Hell Yeah. Kui me lavale astusime siis EP lugude refrääne laulma ei pidanud, kuna armsad kallid fännid tegid seda meie eest, võimas tunne ma ütlen teile, võimas lihtsalt! Heameel oli ka tõdeda et Ema Heli oli kohale tulnud ehk kes ei tea siis Jõgiaasade ema, kuid ta on nagu kõigi teiste oma ka ja teiste emad on nagu meie emad, We are family, teate ikka seda laulu. Igatahes peale konsat siirdusime soomlaste, Levo ja Kaidoga nuia poole sauna, Rauno ja Baskin jäid Viljandisse melu nautima. Jõudsime nuia umbes pool 3 ja läks kuuri uks lahti ja puud sauna, tuli alla ja varsti ta valmis oligi. Magama saime umbes kell 5 hommikul ning ärkasime kuskil 11 paiku, jõime kohvi käisime Isa sünnipäeval sommidega ning asusime teele Tallinna poole kus meil õhtul Tapperis konsa pidavat olema. Sinna jõudes me saundi ei teinud vaid siirdusime otse joones backstage aka lava taha või neile kes eurovisiooni fännid on "Green Roomi", kõik olid eelmisest õhtust väga räsitud kuid see ei tähendanud et halvem esitlus tuleks kui muidu, rahvast oli aga paraku mitte niipalju kui Viljandis, ning muide, mäletate rääkisin teile Itaalasest kes pidi eesti tulema meile konsale kui me Vilniuses kohtusime, TA TULIGI! Respekt mehele, päris tõsiselt ning ainuke sepik kes meie plaadi seal ostis, oli to sama Itaalane, suured tänud igatahes talle! Tapperis on alati lahe esineda suured tänud valgus meistrile Jan Pillavil ja helimees Draxile! Peale laivi asusid lõuna eesti poisid tagasi sinna kus nad tulid ning soomlased jätsime Rauno ja Baskini kanseldada, kes ilmselt said sellega edukalt hakkama vaadates neid pilte mis nad ülesse riputasid!


Otsige välja oma rannariided ja surfilauad, sest Talv on tulemas!

Muide Emeraldil on valmimas uus kodulehekülg:


www.bandemerald.com


Siit saab hetkel downloadida vabalt meie uut singlit WWIII!


Samuti on meil hea meel teatada, et tulemas on väike Baltikumi tuur koos Enhet (LV)ja Re-armed(FIN):


23.11.2011. Rīga, LV. Nabaklab w/ Re-Armed, Enhet

24.11.2011. Lithuania (tba), w/ Re-Armed, Enhet

25.11.2011. Fontaine Palace, LV. w/ Re-Armed, Enhet

26.11.2011. Fonoklubs, LV, w/ Re-Armed, Fictionplay (Aus)

27.11.2011. Klubi Rubiin, Viljandi, EE. w/ Re-Armed, Enhet


Tänud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar