laupäev, 1. oktoober 2011

2 Päev


Hei ho kallid lugejad ja muidu uudistajad. Käisime meie siis nädalake tagasi Soomes ja andsime seal 2 meelde jäävat live. Reede vudisime kogu oma kolaga jalgsi Ekerö laevale ja asusime seilama soome poole, tripp kestis kõva 3 ja pool tundi ja kui me ükskord kohale jõudsime, olid soome bändi (Bill Skins Fifth) poisid kohal, paraku küll mitte sildiga "Eesti ehitajad". Esimene konsa oli meil Helisingis Darkside klubis, helimeest meil endal kaasas ei olnud ja ega ka kohapeal ei olnud kedagi, järeldus siit, tegime ise heli! Paskin keeras paar korda nuppu ja live võisgi alata. Rahvast oli rohkem kui inimesi ja üritus oli lahe. Peale konsat istusime autosse ja võtsime suuna Salo peale, kus me ööbisime, õhtul oli plaan vaaadata Arnoldi filmi "Minu isä on turbomies" Paraku selle pidime hommikul lõpuni vaatama, kuna aeg oli hiline siis otsustasime magama minna. Valge saabudes lõime luugid kell 12 lahti ja hakkasime varsti sättima konsale, koha nimi oli Rockin Hood ja asi oli väga rõõmustav meie jaoks, sest koht oli siga vinge ja helimeeski oli olemas kes oli väga asjalik ja saime oma saundi kiirelt ja valutult tehtud. Õhtu edenedes asusime lavalaudadele ja kukkusime paugutama, rahvast oli meie ajaks lava ette tulnud rohkem kui hilisematel bändidel ehk siis jällegi vapustav uudis meie jaoks! Pühapäeval võtsime suuna tagasi Helsingisse, et jõuda õigeks ajaks laevale, jõudsime minuti pealt kuna soomlased olid sügava unega, autoga tulime 180 kilti tunnis ja isegi Peogeot-ile ja väiksele vanale Saabile ei olnud see mingi probleem. Kui eestisse jõudsime oli ilm võrratu ja olime ise nädalavahetusegi ülimalt rahul.
Hetkel oleme poistega stuudis ja salvestame ühte lugu laulu, trummid on sisse lindistatud ja hetkel võttis ohjad enda kätte "Kiilakas joo õlut Kaitseväelane" alias Kaido.
Oktoobri lõpul on meil tihe graafik kuna läheme Leetu esinema 21-22 ja järgmine nädalavahetus ehk 28-29 oleme eestimaal . 28-ndal oleme siis Viljandis Rubiinis! 29-ndal esineme koos soome bändiga Bill Skins Fifth Tallinnas klubis Tapper kus esineb veel Itaalia bänd Helia ja Läti bänd
Nautige viimaseid soojasid päevasid, päevitage, ostkke päikse kreemi ja käige ujumas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar