neljapäev, 11. veebruar 2010

How about disco?

Ahoi tegelinskid ja jopakollad!

Polegi vaja väga kaua oodata - plaadituur algab juba a) pessimistidele 21 päeva pärast b) optimistidele 3 nädala pärast! Veel natuke kannatust ja võite meid jälle lavadel möllamas näha. Alustame tuuri küll VÄLISMAAL, aga see ei tähenda, et me Eestis lillegi liigutada ei viitsi. Kes on juba tuuri kavaga tutvunud, see teab, kus midagi parasjagu toimuma peaks. Meil on jäänud veel umbkaudu 5 proovi (tavalise graafiku järgi), kuid kindlasti tuleb neid tiba rohkem teha. Kordamine on ju tarkuse hevimetal.
Lähitulevikus on üsna palju tegevust. Näiteks juba homme teeme arvatavasti sauna ja mängime kitarri. Laupäeval on aga plaanis üks väga haruldane nähtus. Esiteks, Baskini sünnipäeva (tegelikult on Baskini sünnipäev täna, nii et soovige kõik poisile õnne!) pidamine Nuias ja bändiproov perekond Jõgiaasade elutoas. Just nimelt, tassime trummid ja võimud tuppa ja paneme aga puid alla. Arvatavasti naabritele see eriti ei meeldiks, aga kuna Rimis krõlli vorste enam ei müüda, siis mul on sügavalt savi. Plaanid ei piirdu aga ainult prooviga. Juba järgmisel päeval ehk siis pühapäeval seame sammud pealinna poole. Seda nimelt nüüdseks juba kahel põhjusel: Baskiniga lähme varem linna ja vaatame ühe kidravõimu üle ja pärast seda - AMATORY! (rus) :D
5 minutit tagasi algasid Nuias iganädalased suusavõistlused. Plaanisin ka minna, aga vorm ei ole päris hea. Pendlimees Feeliks(Veeliks) ennustas halba sõitu. Sellegipoolest lähen ma sinna järgmisel nädalal ja siin kutsukski üles vallarahvast ja miks mitte ka teisi inimesi - Sellise lumega ei maksa sõitma minna! Tegelikult on vahva, et selliseid asju korraldatakse ja minge ikka kui aega leiate. :)
Paistab, et selleks korraks ongi kõik.
Seekord ma teile soovitusi ei jaga, aga siiski kuulake Meshuggah´t ja koorige muusikarütmis kartuleid!

Olge tublid ja kõike head,
Kaido

4 kommentaari:

  1. Kas krõlli vorstid on mingi Rimi special või sa ei viitsi lihtsalt teise poodi minna?:D

    VastaKustuta
  2. Teistes poodides pole kana omi. :D

    VastaKustuta
  3. selge, siis on su valu arusaadav :D sügav kaastunne!

    VastaKustuta