kolmapäev, 17. veebruar 2010

В глазах твоя жизнь!

On õhtu, õues on pime ja teed on endiselt libedad. Aknast välja vaadates ja mõtiskledes tuleb meelde sündmus, mis juhtus täpselt 7 kuud tagasi. Tol päeval oli ilus ilm, päike paistis - mitte midagi sellist nagu praegu. Elu oli siis hoopis teistsugusem, rohi rohelisem ja õhk puhtam. Kaotatud sõpra ei saa enam kunagi tagasi. Valus on mõelda, et miski pole enam kunagi endine. Koos veedetud ajad olid võrratud. See, et ma teda nüüd vaid piltidelt näha võin, toob pisara silma. Armsad sõbrad, jah, täpselt 7 kuud tagasi lahkus meie seast minu kallis Ibanez RG 370 DX. Lahkamisel selgus, et siit ilmast lahkumise põhjuseks oli murtud kael. Puhka rahus, lilleke.

AMATORY! AMATORY! Jah, 14. veebruaril käisime 4/5 Emeraldiga pealinnas Rock Cafes, nahui. Ma käisin esimest korda Rock Cafes ja peab ütlema, et väga lahe koht. Kokku oli 5 bändi, kõik vene bändid. Peab tunnistama, et päris lahe oli, kuid oli üks asi, mis häiris mind kõikide bändide puhul. Miks see sound nii sitt oli? Soojendusbändide puhul on võib-olla arusaadav, et helimees ei keeragi mingit maksimumi neile, kuid kui peaesineja lavale tuleb, siis võiks olla midagi kuulata ka. Amatory vasakpoolne kitarrist oleks võinud üldse koju jääda, sest teda polnud kuulda. Bassinätakas oli ka ikka väga üle. Aga võib-olla selline ongi nüüd modernne sound, mudane müra. Aga ega ei tasu olla nii negatiivne. Lavašõu oli poistel väga tasemel. Laulja kargas pidevalt ringi ja oli tõeline frontman. On mida meelde jätta.

Kui Myspace´is on kirjas, et selle aasta esimene laiv tuleb 4. märtsil, siis tegelikult on esimene juba toimunud. Seda nimelt laupäeval Jõgiaasade residentsis. Publikut palju polnud, aga minikontserti mõõdu andis välja küll. Tegelikult oli see niisama kerge sünnipäevaküte õllese peaga. Keegi ütles isegi, et Ott oskab laulda kui ta veitsa joonud on. :D Nii et õlled sisse ja laivile!
Proovi tuleb veel aga kõvasti teha. Nii individuaalselt kui koos.

Olge muhedad ja jooge Walterit ning kukkuge ARK-i sõidueksamil läbi!

Kõike head,
Kaido

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar