esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Storm Warning!

Ahoi Anned ja Kalevid!

Kell on 21:37 ja oleme jälle eetris saatega "Mida Juku ei suitseta seda Juhan ei tõmba". Niisiis räägime lähemalt iluuisutamise EM-ist, mis toimus teatavasti sel aastal Tallinnas...ei vaadanud ühtegi osa sellest.
Aga jätkame nüüd tähtsamate sõnumitega BNS-ilt. Turule on jõudnud uus hüpersupermegakitarriplokk Valnott. Kuna tegu on nii brutaalse riistapuuga siis ei hakkagi pikemalt rääkima, annan kohe lingi. www.youtube.com/watch?v=1WcsV7hQ1V4
Reklaamiminutid on nüüd möödas, alustame õige jutuga. Täna oli Emeraldi proov. Kella 5 paiku avanes proovika külm uks ja astusime külma ruumi, et lülitada sisse külm võim ja võtta kätte külm kitarr, et seda oma külmade sõrmedega näppida. Kas ma mainisin, et päris külm oli? Sellest hoolimata oli väga muhe proov ja kui kuu aega veel sama tempoga edasi lasta siis võib juba isegi kuskile esinema minna. Idee poolest me võiks isegi Alaskale mängima minna, aga kuna 36 Crazyfists teeb seal suuri tegusid, siis pole mõtet. Raha oleks ka suureks takistuseks, sest Eesti parklad on üsna väiksed ja Defrage on nagunii neist üle käinud. Ei ole kuskilt sentigi kraapida. Kui kedagi huvitab siis võin saladuskatte all avaldada plaadi väljaandmiseks vajaliku summa - mitu mitu tuhat krooni. Nüüd peaks olema teie uudishimu rahuldatud.
Kas teadsite, et magava inimese keha on ärkveloleva omast pool sentimeetrit pikem? Nii et jupatsid ja päkapikud, magage! Samuti ka huvitavat lõhkeainete vallast - Dünamiidi valmistamisel kasutatakse maapähkleid. Pähklid pihku ja punuma!
Nagu te vist juba mõned momendid tagasi märkasite, siis on asjalik jutt otsa saanud. Jätan teid ootama järgmist sissekannet. Ma tean küll, et te loete seda blogi! Ärge isegi üritage seda eitada. Ma võin nimesid ka nimetada, aga ma ei tee seda. Teie enda huvides. Pole kellelgi seda jama vaja Föderaalpolitseiga.

Olge tublid, pritsige kuulipildujast tina ja pekske peekonit.

Kõike head,
Kaido

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar