reede, 15. jaanuar 2010

Caution, contents are hot!

Ahoi jäätund immigrandid!

Kuna kell on praegu täpselt 23:28 siis mõtlesin, et võiks pritsida veidike möla.
Ilmad on külmad, kõik on härmas: puud, põõsad, linnud, inimesed. Isegi Rimis on mõningaid täiendusi tehtud. Siinkohal tahangi pöörduda austatud Rimi juhataja poole - MIKS KURAT SA NEED NÕO ÕLLEVORSTID LETILT ÄRA KORJASID? Täitsa Peep värk ikka. Ma olen räigelt pettunud. Ükspäev läksin poodi, mõtlesin, et ostan paugu limpsi ja paki vorste. Limonaadi sain, aga kui läksin lihaleti juurde, siis avastasin, et seal ei olegi ju mitte midagi võtta. Ma käisin terve poe läbi. Otsisin kommiletist, Pamperside kõrvalt. Mitte kuskil polnud. Nahhui te peate oma poodi kui vorsti pole!
Neljapäev (ehk siis eile) oli tore päev. Käisin Viljandis, proovis. Läksin natuke varem linna, 3-ks. Vanaema lubas pannkooke teha. Ootasin seda hetke juba mitu päeva. Kui aga uksele koputasin siis ei tulnudki keegi vastu. Vanaema lasi üle. Kadusin sealt minema ja külmetasin pool tundi õues. Lõpuks vanaema saabus (suure hilinemisega!) ja lasi mind tuppa. Mõtlesin, et ta hakkab kohe pannkooke tegema, aga ei. Sain 2 võileiba ja tassi kohvi. Järjekordne ülelend. Tuju oli ikka nii laes mis laes. Siis oli aeg sealmaal, et pidi sammud proovika poole seadma.
Proov oli täitsa muhe. Tegelesime JUBA teist proovi järjest uue looga ja viisime sisse paar muudatust. Räigelt mõnus on nüüd. Harjutada ka muidugi vaja. Selliseid ultra-fast-riffe mängib ainult õmblusmasin ära. Eks me hakka ise ka vanaks jääma. Seljavalud ja radikuliit - õige hevimehe tunnused.
Eelmisel nädalal ostsin Amatory pileti ka ära! Kõigest 125.- maksis. Piletiost oli ka muidugi vinge. Läksin Selverisse, infoletti. Ütlesin, et tahaks ühte kontsertipiletit - Amatory. Tädike otsis seal tükk aega ja siis ütles: "Mis see Amatöörid rus jah?" Algul arvasin, et tädi tegi nalja, aga tundub, et siiski mitte. Sain siis pileti kätte ja tegin minekut.
Mida teile veel rääkida? Ahjaa. Selgus, et meil on 4. ja 5. märtsil Lätis esinemised -Riias ja Võnnus. How cool can that be?! Märtsis on ka ühtlasi meie plaadituur, nii et esinemisi jagub (esialgu vähemalt).
Aga mis siin ikka enam lobiseda. Aa, vaadake kindlasti filmi Paul Blart Mall Cop ja kes vähegi põnevikke viitsib vahtida siis soovitan Angels & Demons`it ja The Roadi.
Selleks korraks vist piisab.

Olge mõnusad ja veristage ikka kalkuneid. Kusjuures, enda suureks üllatuseks nägin ETV ekraanil jälle Kristjan Kalkunit! Paistab, et rahvusringhääling sai suure annetuse, et antud immigrandist terrorist jälle koju laamendama tuua.
Over and out,
Kaido

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar