kolmapäev, 11. november 2009

Minulla on kuminen ankka!

Tsau!

Olen tagasi Eestimaal oma parima sõbraga, kellest paljud lehed on juba kirjutanud ning kellest inimesed parema meelega eemale hoiaksid. Ei, tegu pole Otiga, see on kärsagripp. Pean hakkama tõsist tööd tegema, sest kui see ruih-ruih-gripp-raisk mu maha peaks murdma, siis on Emeraldile uut kitarristi vaja.
Millest ma siis Teile seekord pajatan?
Noh, mis siin ikka. 30 eurot raiskasin Soomes kommide peale (üldse ei kahetse!). Kommipakid peaksid veel alles olema kodus kui just vennad pole neid ära õginud. Mõtlesin, et äkki on Soomes mõnda hevipoodi ka, aga HUI sellega. Mingil õhtul kõndisin mööda Oulaineni linna ringi, et vedelat leiba osta. No mitte kuskilt ei saa, kõik poed olid kinni. Isegi kuradima bensujaam pandi kell 10 õhtul kinni :D Veider süsteem seal Soomes ikka. Laupäeval on poed kella 6-ni lahti ja pühapäeval avatakse alles 12-st. Äkki tahaks just pühapäeval kell 10 kommi osta. No mida sa teed siis? Mine või närvi.
Homme on õnneks proov. Ei mäletagi millal viimati proovi sai tehtud. Tundub nagu oleks sellest möödas mitu kuud. Tegelikult aga täristasime viimati eelmisel nädalal. Tahaks juba minna prooviruumi, Caparisoni kohvrist välja võtta, Englil gaini peale keerata ja kütta nii, et Ugala seinad kukuvad nagu Solarise kinolagi.

Kell on juba pool 1. Aeg võtta kätte kitarr ning mängida kuni magama jään.
Head ööd kõigile ja olge tublid ning sööge jäätist ja tehke morssi.

Tsau,
Kaido

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar